--> На кожен прояв терору рф буде потужна відповідь - Зеленський | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На кожен прояв терору рф буде потужна відповідь - Зеленський

1
На кожен прояв терору рф буде потужна відповідь - Зеленський
Російські війська завдали ракетних ударів по гідротехнічній інфраструктурі України якраз під час візиту до нашої країни голови Єврокомісії Урсули фон дер Ляєн.

Про це сказав президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні за результатами 204-го дня війни.

«Я поінформував <голову Єврокомісії> про нову і особливо підлу тактику російських терористів — удари по енергетичній та гідротехнічній інфраструктурі. Саме під час перебування в Україні російська армія завдала нового ракетного удару по Кривому Розі, Кіровоградщині. В обох випадках — по гідротехнічних спорудах», — сказав він.

Глава Української держави заявив, що мета цих обстрілів абсолютно зрозуміла — «це удари по людях, по нормальності життя в Україні».

«Держава-терорист намагається показати, ніби вона може компенсувати такими ударами боягузтво та бездарність його військових, провал її спроб уникнути санкцій та економічної ізоляції», — сказав Зеленський.

Він підкреслив, що «на кожен прояв російського терору буде незмінно жорстка та принципова реакція, тому необхідно ухвалити восьмий санкційний пакет ЄС».

Також Володимир Зеленський знову наголосив на необхідності внесення Штатами росії до списку країн-спонсорів тероризму.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бла-бла!!! Свій Кривий Ріг захисти! Лупашать по дамбі скільки хочуть! Де "отвєтка"? Чекаєш поки затопить все що нижче дамби?!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні