Сильний штормовий вітер та циклон Relli: чого очікувати українцям від погоди на вихідні

0
Сильний штормовий вітер та циклон Relli: чого очікувати українцям від погоди на вихідні
На вихідних 17-18 вересня в Україні переважатиме волога погода.
Про це повідомила синоптик Наталка Діденко, пишуть Українські Новини.

За її словами, 17-го вересня суха погода переважатиме на Волині та Рівненщині, Луганщині, Донеччині, Запоріжжі та в Криму.

«На решті нашої території в суботу - періодично невеликий або помірний дощ. У неділю серйозних дощів побільшає і охопить волога погода практично всю Україну - прискаче з південного заходу циклон Relli», - прогнозує вона.

Дощі місцями можуть бути сильними. Суттєво похолодає в неділю на заході України, очікується максимально лише +7+12 градусів - одягайтеся дуже тепло.

«А найтепліше буде завтра у південній частині, +24+29 градусів», - повідомила Діденко.

У західних областях 17 вересня +14+18 градусів, 18 вересня похолодання до +7+12 градусів. У північних областях вихідними +15+18 градусів, 18 вересня на Житомирщині та Київщині +13+15 градусів. У центральних областях +14+19 градусів, на Полтавщині та у Дніпрі з районами +16+21 градусів. У східних областях 17 вересня +20+24 градуси, 18 вересня потепліє до +24+28 градусів.

У південній частині +23+29 градусів, в Криму до +30 градусів, 18 вересня на Одещині та Миколаївщині похолодання до +19+22 градусів.

«У неділю, 18-го вересня, в Україні скрізь - сильний штормовий південний вітер!», - попередила синоптик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні