Вартість послуги - 10 тисяч доларів! СБУ ліквідувала 4 нові канали виїзду "ухилянтів"

0
Вартість послуги - 10 тисяч доларів! СБУ ліквідувала 4 нові канали виїзду "ухилянтів"
Під час спецоперацій у Львівській, Одеській, Миколаївській та Вінницькій областях Служба безпеки заблокувала нові канали нелегального виїзду за межі України чоловіків призовного віку.

Про це повідомили в СБУ.

Вартість "послуг" становила від 3 до 10 тис. дол. США залежно від обставин і терміновості зарубіжного "рейсу", зазначають у спецслужбі.

СБУ вдалося запобігти нелегальному переправленню за кордон понад сотню "ухилянтів".

Зокрема, у Львівській області ліквідовано механізм протиправного виїзду під виглядом перевезення іноземних вантажів для потреб ЗСУ.

На Одещині безперешкодний виїзд без ретельної перевірки документів забезпечували посадовці декількох контрольно-пропускних пунктів.

У Миколаївській області незаконний "трафік" організували через підробні документи учасників волонтерського руху та фейкових висновків медзакладів.

На Вінниччині схема незаконного виїзду за кордон діяла під виглядом "другого водія" вантажівки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні