У центрі Луцька молодики побили військового, волонтерку та літню жінку. ВІДЕО

2
У центрі Луцька молодики побили військового, волонтерку та літню жінку. ВІДЕО
Ситуація сталася ввечері 11 вересня. У Луцьку шестеро молодих хлопців та дівчина в тролейбусі почали тероризувати пасажирів. На зауваження літної жінки пролунало «закрий *бало». Тоді на захист став Сергій Гайдучик – як виявилося, військовий у відпустці, воює на Сході, має поранення руки (не хотів виступати публічно, бо був у цивільному і їхав від гостей).

Про це розповідає у фейсбуці депутатка Луцької міської ради Алла Жупанюк.

Після того, як втрутився військовий, почалися агресивні дії молодиків: крики й бійка.

«Ці виродки викидають бабусю та військового на зупинці біля готелю «Україна». Бабуся падає на бруківку! Військового нещадно копають усі семеро, дівуля була найактивніша. Весь час і в тролейбусі, і на зупинці намагається захистити жертв свавілля волонтерка «Яворини Волинь» Аліна Георгіївна. В результаті – стусани, погрози, лайка, вирваний ніготь», – зазначила Алла Жупанюк.

Після закликів Аліни про допомогу та погрозу викликом поліції молодики втекли в бік вулиці Шевченка. Волонтерка побігла в поліцію, що поблизу готелю. Проте там пояснили, що не можуть залишти пост і йти на допомогу.

«У військового рятівника – величезна гуля на обличчі, наступно дня він має повертатися в частину, у нього поранена рука, бо ховав її під час нападу... Бабуся у шоці йде додому... Питання, чому усі пасажири мовчки лише спостерігали і робили відеозйомку? Там були чоловіки. Чому до цієї пори, а пройшло 5 днів, немає реакції суспільства та правоохоронних органів!?! Як могло таке статися, що ці виродки суспільства просто лишилися непокараними?» – додає жінка.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
поліцію давно потрібно реорганізувати після АВАКОВА гавностана
Відповісти
Я блін "фігєю".Чи не з тих переселенців?! Для них треба "суд Лінча", і не тут а на передку-нехай військові роблять з тими виродками що захочуть. Можуть на розмінування відправити!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні