Кім закликав залишити Миколаївську область тим, хто не має роботи та не допомагає армії

0
Кім закликав залишити Миколаївську область тим, хто не має роботи та не допомагає армії
Голова Миколаївської ОДА закликав працювати разом і допомагати перемагати солдатам

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім заявив, що громадянам, які проживають у Миколаєві і не працюють та не допомагають Збройним силам України, варто евакуюватися. Про це Кім заявив в інтерв'ю фінському виданню Ilta-Sanomat в інтерв'ю.

Ішлося про це у зв'язку з браком питної води в обстрілюваному російськими окупантами місті.

Ilta-Sanomat продемонструвало фото черги по воду в Миколаєві, водогін якого було зруйновано внаслідок обстрілів у квітні.

«Моя рекомендація, щоб всі, хто має роботу і може допомогти військовим, працювали разом і допомагали солдатам перемагати. Якщо немає роботи, то треба покинути район», – заявив Кім.

Він також додав, що населення міста твердо стоїть на боці України, незважаючи на те, що деякі громадяни спілкуються російською.

Як повідомлялося, уночі 17 вересня у Миколаєві пролунали вибухи. Місцеві мешканці повідомили про запуски ракет з Каховського району у бік Миколаєва.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні