Росіянки просять привезти «трофеї» з убитих українців: що саме. АУДІО

0
Росіянки просять привезти «трофеї» з убитих українців: що саме. АУДІО
Мрії росіянки шокують жорстокістю

У телефонній розмові окупанта з його дівчиною, яку оприлюднила Служба безпеки України, росіянка просить привезти їй з війни нелюдські подарунки. Нашивки, взуття, військові куртки, зняті окупантами з тіл полеглих у бою українських захисників, – ось вершина мрій простої російської дівчини з Підмосков’я.

Росіянка мріє, щоб її майбутній чоловік після повернення з війни в Україні працевлаштувався до приватної військової компанії «Вагнер» і тоді він зможе подарувати їй навіть дещо більше.

«Привезёшь мне кучу кителей, чью-то голову. Я Лизке показывала, как «вагнера» отрезали голову мужику…», – ділиться жінка планами з майбутнього подружнього життя.

Більше того, дівчина, вихована на «великій» російській культурі, мріє використати «хахляцкий китель» у рольових іграх зі своїм майбутнім чоловіком.

«Илюша, без кителя ты не можешь съ*баться», – наголошує загарбнику кохана. Хоча він прагне якраз якнайшвидше залишити війну.

Аморальність російського війська давно пробила чергове дно. Але ганебне поводження з полоненими та тілами вбитих у бою захисників України не залишиться безкарним.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні