Функція на смартфоні, яка прискорить його зарядку

0
Функція на смартфоні, яка прискорить його зарядку
Як пришвидшити заряджання смартфона
Все дуже просто - перед заряджанням смартфона потрібно просто увімкнути "режим польоту". Якщо ви так зробите, то ваш телефон не буде зв'язуватися з мобільними вежами, а тому навантаження на акумулятор значно зменшиться, пише radiotrek.

На скільки часу можна пришвидшити заряджання смартфона за допомогою цього лайфгака? Тут все залежить від стану батареї, моделі телефона, місткості акумулятора. В середньому процес може пришвидшитися від 1,5 до 20%. Тобто, завдяки авіарежиму заряджання буде швидшим на 10-15 хвилин. Звичайно, це спрацює лише в тому випадку, якщо ви не будете користуватися гаджетом під час цього процесу.

До речі, "режим польоту" на ноутбуці також здатний заглушити всі передавання, що значно пришвидшить саме заряджання пристрою
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні