Росіяни зґвалтували п'ятьох дітей: найменшій 4 роки

0
Росіяни зґвалтували п'ятьох дітей: найменшій 4 роки
Російські солдати здійснювали сексуальне насилля щодо дітей, такі випадки шокують. У кримінальних провадженнях встановлено п'ятьох дітей у віці від 4 до 16 років, які стали жертвами цієї категорії воєнних злочинів, пише 24 канал.

Відповідні дані не показують справжніх масштабів сексуального насильства в умовах війни росії проти України. Про це сказав новий очільник Офісу генерального прокурора Андрій Костін.

Як працюють із жертвами окупантів
Костін сказав, що злочинів росіян щодо дітей, на жаль, набагато більше, ніж він зазначив.

«Ми працюємо з дітьми з використанням такої системи, яка називається «зелена кімната» – за безпосередньої участі психолога. Він поза візуальним спостереженням дитини, але допомагає. Це складно. Але в деяких випадках є свідчення, які можуть бути використані як докази в цих кримінальних провадженнях», – додав Костін.

Такж генпрокурор закликав українців, які стали жертвами або свідками злочинів росіян і нині перебувають за кордоном, свідчити там – на місці. Іноземні правоохоронці це фіксуватимуть і передаватимуть у Київ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні