Дві країни, які в майбутньому нападуть на Україну

1
Дві країни, які в майбутньому нападуть на Україну
В України є ще дві сусідки, які б охоче вчинили акт агресії проти України, оскільки виношують ці ідеї ще з часів завершення Другої світової війни. Це члени Євросоюзу – Угорщина й Румунія, пише 24 канал.

Про це розповів політолог Микола Давидюк.

Румунія й Угорщина на нас дивляться як на потенційну жертву
Давидюк зазначив, що Угорщина та Румунія можуть дивитись на Україну, як на потенційну жертву. Вони готові встромити ножа в спину.

«Так, вони голосують, як необхідно. Однак за можливих розкладів, це два потенційні вороги, які можуть бути не менш ворожими, ніж росія. Румунія й Угорщина – це два потенційні агресори проти України», – зауважив політолог.

Він додав, що будь-яку можливість здійснити злочин, коли світ буде на роздоріжжі, вони використають. Вони вчинять злочин проти нас.

Ці стратегії ще з часів Другої світової війни
За словами Давидюка, Румунія й Угорщина ці стратегії виношують ще з часів Другої світової війни. Вони не публічні, таємні, однак від них не відмовились.

«Якщо проаналізувати їхню діяльність на території, що прилягає до цих країн, ми можемо зробити висновок, що в майбутньому ці країни вчинять акт агресії в наш бік», – наголосив він.

На думку політолога, Україна має бути сильною, щоб уникнути цього. Ми повинні мати потужну економіку, бути захищеними геополітично й дипломатично. Тоді вони цього не зроблять.

«Ось це наше завдання. Буде соромно, якщо навіть ці країни, які явно далеко не в списку найсильніших, будуть дивитись на нас, як на жертву», – підсумував він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ой після того як кацапи отримують по зубах навряд чи оті дві "шавки" ризикнуть.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні