Сьогодні треба з'їсти цибулю: що рекомендують робити 20 вересня

0
Сьогодні треба з'їсти цибулю: що рекомендують робити 20 вересня
Сьогодні, 20 вересня церковне свято - день пам'яті святителя Іоанна, який з дитинства виховувався в страху перед Господом, потім став священиком, але обтяжувався такої відповідальності, тому прийняв чернечий постриг і став вести закритий спосіб життя, пише УНІАН.

Прикмети 20 вересня
журавлі летять високо і повільно - теплої осені не чекайте;
багато лушпиння на цибулі - зима буде морозною;
якщо ввечері останнім в будинок увійде чоловік, то вся сім'я цілий рік не буде хворіти.

Що сьогодні не можна робити
Згідно з повір'ями, в цей день не можна дарувати подарунки дітям, особливо - ляльки дівчаткам. Вважається, що такий подарунок може стати причиною проблем в особистому житті в майбутньому. Свататися сьогодні теж небажано, швидше за все, ви отримаєте відмову.

Що можна робити 20 вересня
У день Созонта і Луки господині готують страви з цибулі і влаштовують сімейні застілля. Традиція ця пішла з давніх часів. Наші предки були впевнені, що той, хто 20 вересня поїсть цибулю, весь рік буде здоровим і сильним.

Дівчатам цибуля дарує силу передбачень - вони заплітали її в коси, щоб ворожіння і ритуали, проведені 20 вересня, збувалися.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні