Ви будете здивовані: кому не можна вмивати обличчя зранку

0
Ви будете здивовані: кому не можна вмивати обличчя зранку
У щоденні ранкові ритуали обов'язково входить вмивання обличчя. Хтось для цього використовує воду, а хтось віддає перевагу тонізувальним засобам, пише 24 канал.

Проте декому все ж рекомендовано утриматись від ранкових процедур, якщо ви хочете вберегти свою шкіру від ушкоджень.

Коли не варто вмивати обличчя
Ранковий догляд за шкірою обличчя потребує особливої уваги. Використання мила, гарячої води чи жорстких засобів можуть призвести до подразнень та надмірної сухості. Особливо в холодну пору шкіра потребує щадного догляду, а віддячить вона ніжністю та гарним здоровим виглядом.

Проте декому дерматологи все ж рекомендують відкласти вмивання. Якщо вранці ви полюбляєте займатись бігом або іншим видом спорту, особливо на свіжому повітрі, вмиватись вам не варто.

Річ у тім, що протягом ночі шкіра активно виробляє велику кількість шкірного сала, яке ми спішимо вранці змити. Тим, хто займається спортом, цей ритуал варто пропустити, особливо якщо ваша шкіра схильна до надмірного виділення поту.

Себум, або підшкірний жир, буде слугувати захисним бар'єром від перепаду температур. Часто у холодну пору шкіра обличчя страждає від температурних контрастів, а ви відчуваєте дискомфорт.

Якщо у вас сухий тип шкіри, а пом'якшувальні креми стали невіддільною частиною життя, також не поспішайте вмиватись вранці. Нанесіть улюблений засіб на шкіру, пропустивши етап вмивання, а вже після ранкового спорту проведіть б'юті процедури.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні