Що буде далі в "найгарячішій" точці України? Таролог дала прогноз

0
Що буде далі в "найгарячішій" точці України? Таролог дала прогноз
Відомий таролог Олена Бюн розповіла, як буде розвиватися ситуація в Бахмуті Донецької області. Зараз населений пункт безперервно обстрілюють окупанти. Там гине мирне населення, практично не залишилося вцілілих будівель.

Про це пише Уніан.

"Українські збройні сили будуть тримати цей напрямок, безсумнівно. Тут ведеться робота. Я б сказала, тут все за планом ЗСУ. Випадають досить хороші карти. Ми не будемо про них говорити, тому що це карти для українських збройних сил. Те, що стосується орків: спроба просунутися в цьому напрямку ні до чого не приведе. Те, що є у ЗСУ на цьому напрямку, викликає у противників переляк, страх і паніку", - сказала таролог.

Бюн уточнила, що окупанти можуть підтягувати сили і накопичувати зброю на цьому напрямку, але всі їхні спроби штурму приречені на провал. Найбільше там зараз саме "живої сили".

"Все, що стосується техніки: простежується слабкість, брак... Вони взагалі не шкодують людей з боку орків, тобто кидають як гарматне м'ясо", - додала таролог.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні