--> Це небезпечно! Фейгін розповів, що у бункерного діда путіна тепер – лише два варіанти | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Це небезпечно! Фейгін розповів, що у бункерного діда путіна тепер – лише два варіанти

1
Це небезпечно! Фейгін розповів, що у бункерного діда путіна тепер – лише два варіанти
Ядерна зброя – останній варіант для путіна у війні з Україною. Перед цим може бути загальна мобілізація.

Про це ТСН.ua сказав російський опозиціонер та правозахисник Марк Фейгін.

"Вони (російська верхівка – ред.) швидше вдадуться до загальної мобілізації, бо там ще треба дивитися, як воно все далі піде, а ядерну зброю назад не відіграєш. Я думаю, що цього останнього засобу йому (путіну – ред.) не дадуть. У мобілізацію ще можуть пограти, а от із ядерною зброєю – ні. путін уже цієї можливості не має, як мені здається. Заради чого? Щоб урятувати безнадійну ситуацію? А якщо не врятуєш і по тобі вдарять ядерною зброєю", - зазначає опозиціонер.

На думку Фейгіна, путін спробує зараз вирішити проблему наявними ресурсами – Пригожиним і Кадировим.

"Якщо вже там не вийде, то тоді вони вдадуться до мобілізації. Це десь кілька місяців. Якщо, звичайно, за ці кілька місяців ситуація для Росії не стане критичною і проводити мобілізацію не буде жодного сенсу", - додав він.

За словами правозахисника, поки що у російської верхівки не виникло усвідомлення про понад 50 тисяч загиблих, а ось мобілізація їм у цьому може допомогти.

"Думаю, що зараз Кадиров та Пригожин зберуть ще разом 15 тисяч – і ось це буде останній резерв", – підсумував Марк Фейгін.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
росія оголосила українцям геноцид , росіяни ви за тисячу років не відмиєтеся від нашої крові, "брати" БЛЯ..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні