--> "Мовчки змінили прапори": Жданов розповів, чи захочуть жителі Криму повернутись до України | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

"Мовчки змінили прапори": Жданов розповів, чи захочуть жителі Криму повернутись до України

1
"Мовчки змінили прапори": Жданов розповів, чи захочуть жителі Криму повернутись до України
Не всі жителі Криму задоволені російською окупаційною владою. Там живуть кримські татари, які невдоволені ситуацією на півострові. Також у багатьох мешканців Криму росіяни "віджали" землю.

Про це, як пише ТСН, сказав військовий експерт Олег Жданов.

"Жителі Криму мовчки змінили прапори. І це ключове. Так, я згоден, у Криму на момент окупації був великий відсоток тих, хто кричав: "Путін, введи війська, Крим - це Росія". Але більша частина населення, особливо зараз, яка постраждала через окупацію, була б не проти повернення України. Бо ми забуваємо про кримських татар, а це - корінна народність півострова. І якщо вони були б згодні з тим, що РФ анексувала Крим, то 8 років російська ФСБ не тероризувала б "Меджліс". Потім - у скількох кримчан російські окупанти "віджали" землю? Скільки російське Міністерство оборони закрило узбереж Чорного моря, скільки кримчани жалілись на те, що захоплюють пляжі? А тому я думаю, що буде великий відсоток кримчан, які захочуть повернутися до України. Я б не був категоричним", - сказав Жданов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто незадоволений нехай звалюють поки міст стоїть!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні