Хто може стати президентом після путіна

1
Хто може стати президентом після путіна
Українці продовжують обговорювати скандал із російським коміком Галкіним.

Українські користувачі соцмережі Facebook потролили президента-агресора Володимира Путіна та прогнозують президентство російському коміку Максиму Галкіну. Відповідний пост опублікував колишній нардеп Ігор Мосійчук.

Мосійчук опублікував фото привітання з новим 2023 роком Максима Галкіна на фоні Кремля, таким чином натякаючи, що Галкін стане новим президентом Росії.



Під постом Мосійчука українці підтримала ідею, щоб наступним президентом став комік Галкін.

«В мене сьогодні, теж така мисля пролетіла . Щоб Росії відмитися треба такий, як Галкін – президент. Все можливо. Дай Бог!», – пишуть у коментарях.



Мін’юст РФ 16 вересня вніс артиста естради Максима Галкіна до списку «фізичних осіб, які виконують функцію «іноземного агента». Відомство стверджує, що артист веде політичну діяльність та отримує допомогу від іноземного джерела – України.

Галкін заявив, що його визнали «іноагентом» з надуманого приводу, оскільки він не займається політичною діяльністю та не отримує грошей з України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Після *уйла жодних президентів! Та країна має припинити своє існування!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні