--> Помічник путіна виступив із заявою про «референдуми» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Помічник путіна виступив із заявою про «референдуми»

1
Помічник путіна виступив із заявою про «референдуми»
Заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв заявив, що завдяки анексії окупованих Росією територій Донецької та Луганської області «геополітична трансформація у світі набуде незворотного характеру». Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

Політик пояснив, що проводити референдуми необхідно для «системного захисту» жителів окупованих Донецької та Луганської областей, а також для «відновлення історичної справедливості».

«Референдуми» повністю змінюють вектор розвитку Росії на десятиліття. І не лише нашої країни. Оскільки після їх проведення та прийняття нових територій до складу Росії геополітична трансформація у світі набуде незворотного характеру», – написав Медведєв.

Заступник голови Ради безпеки Росії запевнив, що анексовані території Росія не поверне і після зміни влади у країні.

«Посягання на територію Росії – злочин, вчинення якого дозволяє використовувати всі сили самозахисту. Але не менш важливо, що після внесення змін до Конституції нашої держави жоден майбутній керівник Росії, жодна посадова особа не зможе повернути ці рішення назад. Саме тому цих «референдумів» так бояться у Києві та на Заході. Саме тому їх необхідно проводити», – написав він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знову айфончика понесло. Ага бояться, тільки не Українці
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні