У мережі з'явилися кадри 18-річного сина Олега Винника. ФОТО

0
У мережі з'явилися кадри 18-річного сина Олега Винника. ФОТО
Відомий український виконавець Олег Винник і його Квітка Таюне вже багато років живуть в щасливому шлюбі. Втім, журналістам таке вдалося дізнатися, що у парочки є дорослий син, пише Сlutch.

Хлопця звати Юліан і проживає він Німеччині.

Не так давно повелитель вовчиць ненароком засвітив свого таємного сина Юліана, якого ховав від публіки стільки років. А сталося це під час відпочинку.

Тоді папараці випадково зустріли Винника на популярному курорті у компанії свого концертного директора та спадкоємця. Журналісти одразу ж почали фотографувати компанію, однак підійти близько не могли, аби хлопець щось не запідозрив.

Треба сказати, що обличчя 18-річного Юліана не вдалося зняти на камеру, однак його повний образ відтепер доступний фанатам артиста. Хлопець виявився вельми худим парубком, трохи підкаченим, із почуттям стилю. Так як син Винника відпочивав, він обмежився окулярами та капелюхом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні