«Путіну залишилися лічені місяці», — помічниця Зеленського

0
«Путіну залишилися лічені місяці», — помічниця Зеленського
Російський диктатор Володимир Путін втрачає свої позиції в очах світу. Народна депутатка від «Слуги народу» Єлизавета Богуцька вважає, що ставлення до Путіна з боку лідерів держав-партнерів Росії на саміті в Узбекистані свідчить про те, що російському диктаторові залишилося правити лічені місяці.

Про це пише Главком.

«У Путіна справи дуже погані. Учора мені кілька відео попалися про саміт... Путін потрапив у ситуацію, яку сам породив, виховав та виростив. Стояв, тупцював, чекав, нервував, намагався привернути до себе увагу всіма доступними способами. Навіть махав комусь і намагався вести діалог, активно жестикулюючи... Був смішний і зганьблений», – написала нардепка.

Богуцька нагадала, що раніше світовим лідерам доводилося годинами чекати на зустріч з Путіним, тоді як сьогодні – доводиться чекати і підлещуватися уже Путіну.

«Адже були ж часи... Чекали на нього. Годинами. І він так, вальяжно, в розвалку, не соромлячись і не вибачаючись... Демонстративно... А були ще часи, коли він шантажував увесь світ «другою» армією та зброєю, «яку ще не бачив світ»... Тримав Захід на гачку ядерною війною, газом, нафтою, золотом, хутром.

А ще були столи завдовжки зі стадіон. Де на одному кінці він, на іншому – Макрон чи Шольц, чи ще хтось із західних лідерів. Типу повинні знати своє місце. Все скінчилося. Тепер підлещується перед Сі. Заглядає йому в обличчя, намагається впіймати погляд. Готовий вже навіть не продати, а задарма віддати частину Росії з її ресурсами... За підтримку. За визнання. За хоч якесь місце у світовому харчовому ланцюжку. А воно вже визначено. На виході із кишечника», – зазначила Богуцька.

Депутатка наголосила, що ми живемо в епіцентрі зміни парадигм, Путіну залишилось правити недовго, і він це розуміє.

«Путін – завершена пісня. Фашик, який загрожує Заходу і благає Схід не виганяти його з пісочниці. Живемо в епіцентрі зміни парадигм. На очах завершується драма СРСР. ОДКБ тому приклад. Все скінчено. Диктатор це розуміє. Не хоче приймати. Але від його прийняття вже нічого не залежить. Залишилися лічені місяці. А може, й тижні. Кооператив «Озеро» перетворюється на «Лебедине озеро», – написала вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні