Скандальна українська блогерка після смерті чоловіка знову виходить заміж

0
Скандальна українська блогерка після смерті чоловіка знову виходить заміж
Українська блогерка Софія Стужук похвалилася своїм кільцем. Вона вдруге виходить заміж. Обранцем Соні став Антон з Риги. Пропозицію він зробив блогерці на тлі Ейфелевої вежі.

Про це повідомляє УНІАН.

"Найбільш впевнене і прекрасне "так" в моєму житті", - написала наречена, опублікувавши щасливе фото зі своїм нареченим.

Відомо, що Софія Стужук разом з Антоном вже 10 місяців. Вони познайомилися в нічному клубі. Зараз сама Соня зі своїми трьома дітьми живе в Латвії у коханого.

Нагадаємо, про сім'ю Софії Стужук почали активно говорити восени 2020 року. Тоді вона прибувала в процесі розлучення з фітнес-тренером Дмитром Стужуком. Громадськість потрясла новина про те, що він помер через ускладнення після коронавірусу. Сама блогерша в коронавірус не вірила, і говорила про це своїм підписникам. Незважаючи на розлучення, про смерть чоловіка Стужук повідомила особисто.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні