У центрі міста діти знайшли вибухівку

0
У центрі міста діти знайшли вибухівку
Вчора, 20 ве­рес­ня, в обід­ню по­ру в цен­трі міс­та Ше­пе­тів­ки ді­ти ви­яви­ли ви­бу­хо­не­без­печний пред­мет. Ста­ло­ся це у люд­но­му міс­ці, де щод­ня кур­су­ють де­сят­ки меш­канців, се­ред яких — най­мо­лод­ші, пише День за днем.

«В обід ме­ні спо­віс­ти­ли жи­те­лі, що на тро­ту­арі бі­ля бу­дин­ку, на прос­пекті Ми­ру, 40, знай­де­но гра­на­ту», — роз­по­ві­ла го­ло­ва ОСББ «За­тиш­ний дво­рик Ше­пе­тів­ки» па­ні Сні­жа­на. За її словами, на той час про зна­хід­ку вже бу­ли по­ві­дом­ле­ні від­по­від­ні служ­би.

На­то­мість, меш­канці при­лег­лих бу­дин­ків роз­по­ві­ли, що гра­на­ту по­ба­чи­ли ді­ти. За по­ві­дом­ле­ною ад­ре­сою вже по­бу­ва­ли над­зви­чай­ни­ки.

«По­ві­дом­лення на єди­ну служ­бу 112 на­дій­шло о 12:30. На міс­це по­дії ви­їж­джав іден­ти­фі­ка­тор 21-ої ДПРЧ м. Ше­пе­тів­ки, — роз­по­вів на­чаль­ник рай­уп­равлін­ня Вік­тор Мат­вій­чук. Він додав, що за зов­нішні­ми оз­на­ка­ми, ви­бу­хо­не­без­печний пред­мет — гра­на­та Ф1 ча­сів Дру­гої сві­то­вої вій­ни.

На­ра­зі те­ри­то­рію нав­ко­ло зна­хід­ки ого­род­же­но, на міс­ці по­дії чер­гу­ють по­ліс­ме­ни. Во­ни охо­ро­ня­ти­муть пред­мет аж до зав­тра. Са­ме то­ді очі­ку­єть­ся при­їзд пі­ро­тех­нічної служ­би ДСНС у Хмель­ницькій об­ласті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні