Результати несподівані: механіки назвали марки машин, які ремонтувати найлегше

0
Результати несподівані: механіки назвали марки машин, які ремонтувати найлегше
Купівля вживаного автомобіля — це складний процес. Багато хто шукає безпечні рішення, щоб потім не залишати статки в ремонтних майстернях. Саме тому варто знати думку експертів — в цьому випадку механіків. Вони знають, які марки, на їхню думку, найлегше ремонтувати.

Про це пишуть Факти.

Галузевий сайт motofocus провів опитування серед автомеханіків. Замість розлогої анкети було поставлено одне просте запитання. Втім, за ним ховалося багато різних аспектів, таких як доступ до окремих компонентів транспортного засобу, якість кріплень, доступ до запасних частин або інтуїтивно зрозумілі технічні рішення. Виходячи з цього, механіки повинні були оцінити, з якими брендами вони працюють найкраще. Варто відзначити один важливий факт. Це не рейтинг надійності автомобілів, а рейтинг, який показує, які автомобілі найлегше ремонтувати.

Виявилося, що автомобілі від Volkswagen Group найпростіші в ремонті. Йдеться про марки Audi, Skoda, Seat та Volkswagen. Транспортні засоби з цієї групи вказали 37% респондентів. Друге місце посіла Toyota з 17,1% голосів. Натомість третє місце на п'єдесталі пошани належить Fiat. Італійський бренд згадали 10,3% опитаних. Замикають п'ятірку лідерів Hyundai/Kia (8,2% респондентів) та BMW/Mini (4,8% респондентів).

Рейтинг улюблених брендів та концернів серед механіків:

VAG (Volkswagen, Audi, Skoda, Seat) — 37 відсотків.
Toyota — 17,1 відсотка.
Fiat — 10,3 відсотка.
Hyundai/Kia — 8,2 відсотка.
BMW/MINI — 4,8 відсотка.
Opel — 4,1 відсотка.
Mercedes-Benz — 3,4 відсотка.
Peugeot/Citroen — 2,7 відсотка.
Ford — 2,4 відсотка.
Honda і Suzuki — 2,1 відсотка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні