Дали задню: у Держдумі відхрестилися від загальної мобілізації у рф

0
Дали задню: у Держдумі відхрестилися від загальної мобілізації у рф
У Держдумі РФ заявили, що прийняті "військові" закони не означають оголошення загальної мобілізації у Росії, про що раніше йшлося у зв'язку з прийняттям нових законів на тлі провалів окупантів в Україні.

Про це заявив Парламентській газеті Андрій Картаполов - глава Комітету Державної Думи з оборони і один з авторів поправок про введення в КК РФ понять" мобілізація", "воєнний стан" і "воєнний час"

"Загальної мобілізації не буде. Про це не раз говорив і безпосередньо говорить президент вустами свого прес-секретаря Дмитра Пєскова і багато інших політиків федерального рівня. "Закон" не дорівнює "мобілізації". Він приймається не безпосередньо під спеціальну військову операцію, він приймається, щоб його виконувати довгий час. Принаймні, поки не прийде час, коли необхідність у ньому відпаде", - заявив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні