Як має завершитися війна Україні? Ердоган нарешті висловив своє бачення

0
Як має завершитися війна Україні? Ердоган нарешті висловив своє бачення
Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган закликав покласти край війні в Україні. У своєму виступі на Генеральній Асамблеї ООН в Нью-Йорку Ердоган сказав, що "у війни ніколи не буде тріумфу, а в справедливому мирному процесі не буде переможених".

Про це пише УНІАН.

Турецький президент закликав світ підтримати "мирні ініціативи Туреччини щодо врегулювання цієї суперечки раз і назавжди".

"Нам потрібен гідний вихід з цієї кризи. І це можливо тільки через дипломатичне рішення, яке є раціональним, справедливим, і придатним для застосування", – сказав він.

За слова Ердогана, Туреччина докладає зусиль для припинення війни, і інші країни повинні цьому сприяти.

На тлі заяв про підготовку так званого референдуму про приєднання окупованих територій України до Росії, Ердоган наголосив на пріоритетності захисту територіальної цілісності України.

"Ми докладаємо величезних зусиль для того, щоб війна була завершена шляхом захисту територіальної цілісності і суверенітету України раз і назавжди. Ми хотіли б звернутися до всіх міжнародних організацій і країн світу – підтримайте мирні ініціативи Туреччини щодо врегулювання цієї суперечки", – додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні