--> Про що написав новий король Британії в останньому посланні Єлизаветі II. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Про що написав новий король Британії в останньому посланні Єлизаветі II. ФОТО

0
Про що написав новий король Британії в останньому посланні Єлизаветі II. ФОТО
Розглядаючи численні фотографії, зроблені фотографами того знаменного дня, багато хто звернув увагу на записку, яка лежала у вінку на кришці труни королеви Єлизавети II, пише ТСН.

Це була записка від сина королеви – короля Чарльза ІІІ. У ній було написано: "У люблячій та відданій пам'яті, Чарльз Р.".

Ви, напевно, помітили, що королева Єлизавета II і король Чарльз III ставлять у підписі букву R (також робить і королева-консорт Камілла).

Новий підпис короля пов'язаний з його новим статусом суверена. Літера "R" після його імені означає Rex, що означає "король" на латині, традиційний підпис монарха, що сходить до 12 століття. При використанні Queens буква "R" означає "Regina" або "Queen" латиною. Під час свого історичного правління королева Єлизавета підписувала офіційні повідомлення як "Елізабет R.".

Записки для померлої монархині залишили також принц і принцеса Уельські. Вона написала нотатки від руки. Дві листівки з монограмами Вільяма та Кейт були заховані серед сімейних вінків уздовж проходу каплиці. Щоправда, їхній зміст не розголошується.

Не менш цікавим був вінок, який ви могли бачити на труні монархині. Квіти вибирала особисто Єлизавета, вони включали квіти та листя, зрізані з садів Букінгемського палацу, Кларенс-Хауса та заміського будинку Чарльза Хайгроув-Хаус.

У вінку використовували англійський дуб, жоржини, садові троянди, осінні гортензії, розмарин, пеларгонії та гілочки мирту, зрізані з того самого куща, вирощеного з гілочки мирту, який був у весільному букеті принцеси Єлизавети 1947 року. Ну, дуже символічно.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні