Відомий український військовий закликав українців готуватися до мобілізації

1
Відомий український військовий закликав українців готуватися до мобілізації
Поки росіяни активно панікують через оголошену путіну часткову мобілізацію, українці вперто продовжують метр за метром відвойовувати рідну землю. Однак навіть найстійкіші бійці втомлюються і потребують перепочинку, пише Телеграф.

Причому повноцінного, а не короткої ротації. За словами відомого українського військовослужбовця Павла Вишебаби, поки що бійці ЗСУ мають лише 10 днів відпустки на рік. Однак така «відпустка» не надто дозволяє розслабитися і відпустити від себе жахіття війни.

Як розповів український захисник, через постійну напругу військові починають бути менш пильними і більше піддаються стресу. Це, звичайно, знижує загальну ефективність армії в активних бойових діях.

Вишебаба наголошує: він розуміє всіх побратимів, яким складно бути далеко від фронту зараз, коли товариші ризикують життям, борючись за справедливість та незалежність України. Він і сам із таких.

«Я нещодавно їздив у відпустку і навіть не зміг усі десять днів відбути. Я бачився з дочкою п’ять днів, і мені захотілося назад, бо відчував, що я необхідніший своєму підрозділу. Я не можу так довго перебувати далеко, — говорить він, при цьому відразу ж додаючи: — Але більше року, гадаю, не можна бути на фронті».

Військовий закликав українців у тилу, особливо тих, хто стоїть на обліку у військкоматі, готується до ймовірної мобілізації на фронт. До цього примушує ситуація та необхідність дати бійцям на передовій трохи видихнути.

«Потім ми можемо відпочити та повернутися, але певний період на реабілітацію потрібен. Адже більшість із нас не військові і для нас все це вперше. І це може призводити до зайвих втрат», — резюмував Павло Вишебаба.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А батальйон "монако" вже на передку?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні