--> Стало відомо, коли росія перекине в Україну нові сили для наступу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Стало відомо, коли росія перекине в Україну нові сили для наступу

0
Стало відомо, коли росія перекине в Україну нові сили для наступу
У росії навряд чи вдасться залучити до війни проти України достатню кількість живої сили. При цьому призовників доведеться ще екіпірувати й хоча б мінімально навчити, на що може знадобитись кілька місяців, пише Обозреватель.

Про це заявив колишній командувач військ США в Європі, генерал у відставці Бен Годжес. Він очікує, що мобілізованих не буде зібрано до нових підрозділів, а їх перекинуть до тих, які вже існують.

«Зазвичай їх першими вбивають або завдають поранення, якщо вони не швидко вчаться, що робити і як виживати. Але якщо їх організують в абсолютно нові підрозділи, то цим підрозділам буде потрібен час, щоб бути справді готовими до бою. Тож я очікую, що мине кілька місяців, перш ніж вони з'являться на полях битв», – вважає Годжес.

При цьому експерт висловив сумнів у тому, що мобілізація в рф зможе суттєво вплинути на бойові дії протягом багатьох місяців.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні