Ядерний удар: Зеленський сумнівається, що путін на це піде

2
Ядерний удар: Зеленський сумнівається, що путін на це піде
Президент Володимир Зеленський сумнівається в тому, що росія застосує ядерну зброю.

Про це, як пише Бабель, він розповів в інтервʼю Bild.

«Я не вірю, що він застосує цю зброю. Я не думаю, що світ дозволить йому використати цю зброю. Ми не можемо зазирнути в голову цій людині, є ризики. Завтра путін може сказати: “Окрім України, ми хочемо ще частину Польщі, інакше ми застосуємо ядерну зброю”. Ми не можемо йти на ці компроміси», — сказав український лідер.

Крім того, за словами Зеленського, часткова мобілізація показує, що в росії «проблеми з офіцерами та іншим військовим персоналом». «Путін бачить, що його військові частини просто розбігаються. Йому потрібна багатомільйонна армія, яка прийшла до нас. Тому що він бачить, що більшість тих, хто до нас приходить, просто тікають», — зазначив президент.

Коментуючи оголошення «референдумів» про приєднання окупованих територій до росії, Зеленський заявив, що Україна «крок за кроком» діятиме згідно зі своїми планами. «Я впевнений, що ми звільнимо нашу територію», — підкреслив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а де відосік смішний?
Відповісти
Він сумнівався і щодо 24 лютого!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні