--> У двох областях України пролунало 50 вибухів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У двох областях України пролунало 50 вибухів

0
У двох областях України пролунало 50 вибухів
Учора, 21 вересня, загарбник обстрілював артилерією та мінометами території Білопільської, Середино-Будської громад Сумщини, Городнянської та Сновської громад Чернігівщини, повідомляє пресслужба ДПСУ.

«Зранку Городнянську територіальну громаду рашисти піддавали обстрілам із мінометів 120 мм, зафіксовано п’ять вибухів. Пізніше по території Сновської громади з району населеного пункту Кирилівка ворог гатив із мінометів, зафіксовано вісім вибухів. По території Середино-Будської громади із боку населеного пункту Зернове ворог цілив із самохідних артилерійських установок, зафіксовано 13 вибухів», – йдеться у повідомленні.

У другій половині дня російські загарбники обстріляли територію Білопільської громади з мінометів, нараховано 10 вибухів. Вогонь вівся з боку російського населеного пункту Волфінське.

У результаті обстрілу в одному з населених пунктів громади пошкоджені три приватні будинки, одна хата згоріла повністю. Ближче до вечора на околиці іншого населеного пункту цієї ж громади розірвалося ще 15 мін росіян, пошкоджена цивільна інфраструктура.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні