Не змінюйте роботу: чого не можна робити 23 вересня

0
Не змінюйте роботу: чого не можна робити 23 вересня
Яке сьогодні церковне свято - день пам'яті цариці Пульхерії, яка була була дочкою імператора Аркадія, жила в IV столітті. Після смерті батька престол зайняв її брат Феодосій, так діти у віці 8 і 11 років стали правителями, пише УНІАН.

Прикмети 23 вересня
дощ сьогодні - до теплих днів у вересні;
прикріпити горобину до стелі - знайти щастя на весь рік.
Наші предки вважали, що на 23-й день вересня голос серця переважає над розумом. Слухайте сьогодні свою інтуїцію - не обдурить.

Що сьогодні не можна робити
У цей день небажано кардинально щось міняти (роботу, місце проживання, сферу захоплень, особисте життя). Краще розібратися зі старими справами, а для нової дороги вибрати більш сприятливу дату.

Як і в будь-яке інше православне свято, Церква сьогодні забороняє лихословити, конфліктувати, заздрити і пліткувати.

Що можна робити 23 вересня
Сьогоднішній день вважається "горобиновим", тому ви можете сходити в ліс і зібрати горобину або купити її на ринку. Повісьте гілочки під стелю, щоб в будинку завжди була повна чаша.

Також 23 вересня відмінно підходить для сімейних зустрічей - запросіть близьких до себе в гості, щоб наповнитися енергетикою любові і силою роду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні