--> Скрипка розповів про багаторічний бізнес в рф | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Скрипка розповів про багаторічний бізнес в рф

1
Скрипка розповів про багаторічний бізнес в рф
Відомий український музикант і лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка розповів, що раніше дуже добре заробляв в Росії. Бізнес був заснований на частих концертах в містах цієї країни. Як запевняє сам Скрипка, виручені кошти він інвестував в українські проекти. Деталями артист поділився в інтерв'ю Аліні Доротюк, пише Уніан.

"Мій бізнес був в основному в Росії. Я брав ці російські кошти, і я їх інвестував у фестивалі "Країна мрій", "Рок Січ", "Вечорниці". Це моя була схема. Я хотів, щоб саме росіяни інвестували в українську культуру, і вони це робили. Я не все інвестував, у мене залишилися якісь кошти, ось я їх зараз поїдаю", - поділився Олег Скрипка.

Однак він підкреслив, що після подій 2014 року перестав не просто виступати в РФ, а й їздити туди.
"Я заробляв дуже багато. У 2014 році у мене був останній концерт або в січні, або в лютому", - додав Скрипка.

Зараз він не заробляє на концертах, живе виключно на "добові", дохід від реалізації авторських прав і гроші, отримані від здачі нерухомості в Києві.

Нагадаємо, нещодавно Скрипка поскаржився на те, що в Німеччині масово скасовують концерти його колективу. Виконавець додав, що бачить у цьому зв'язок з Росією.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ще прийде кацапам час і стануть вони раком
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні