Українців попередили про новий наступ росіян

1
Українців попередили про новий наступ росіян
Після того як російський диктатор володимир путін оголосив часткову мобілізацію, у Міноборони України почали готуватися до сценарію, що мобілізованих з росії перекинуть на українські території найближчими місяцями, пише Телеграф.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький.

За його словами, російська сторона стягує підрозділи не просто так і цілком ймовірно, що плани так званої «спецоперації» кремль змінив та розширив.

«Наша оцінка така, що взимку та навесні можливий новий наступ», — сказав Скібіцький. — «От чому росії потрібні нові підрозділи. Головною метою росії є окупація всієї території України».

При цьому розвідник не виключає, що російський президент розглядає можливість ядерної війни, щоб зупинити наступальну діяльність ЗСУ та зруйнувати всю Україну. А постраждати від такого кроку може не тільки Україна, а й країни-сусіди.

«Це є загроза для інших країн. Вибух тактичної ядерної зброї вплине не лише на Україну, а й на Чорноморський регіон», — сказав Скібіцький, додавши, що наслідки застосування ядерної зброї можуть торкнутися Польщі, Туреччини та Болгарії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То нехай отой "чорноморський регіон" і добиває *уйла, бо і їм дістанеться!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні