ЗСУ прорвали оборону росіян на одному з напрямків

0
ЗСУ прорвали оборону росіян на одному з напрямків
Українські воїни продовжують контрнаступ на сході України, де точаться запеклі бої.

Збройним силам України вдалося прорвати оборону ворога на шляху до Лиману Донецької області. Такими є дані американського Інституту вивчення війни (ISW) станом на 23 вересня.

Також, згідно з картами аналітиків ISW, українські війська контратакують вздовж кордону Харківсько-Луганської області. ЗСУ відбили наступ російських окупантів на Куп'янськ.

Захисникам, ймовірно, вдалося зламати російську оборону вздовж лінії, яка проходить між Дворічною (15 км на північний схід від Куп'янська), щоб обійти Куп'янськ з півночі та перетнути річку Оскіл. Це ставить під загрозу всі позиції окупантів на цій площі.

Тяжкі бої за Лиман продовжуються. Аналітики допускають, що українським підрозділам вдалося прорватися в Рідкодубі та Карпівці – це за 20 км від Лимана. А також отримати успіх і в напрямку до Коров'ячого Яру (22 км на північний захід від Лиману) та Дробишева (на захід від Лиману). Водночас російський агресор обстрілює мирні міста і села, щоб "влучити" у позиції ЗСУ на нещодавно звільнених територіях.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні