У Відні з’явився трамвай з унікальним українським дизайном. ФОТО

0
У Відні з’явився трамвай з унікальним українським дизайном. ФОТО
У столиці Австрії з'явився трамвай з унікальним українським дизайном та QR-кодом рахунку підтримки українців.
Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Австрії.

Яскравий проєкт реалізувала українська громада Відня за підтримки посольства України в Австрії. Українська айдентика покликана нагадувати жителям та гостям цієї європейської столиці про війну рф проти України та важливість підтримки українського народу. Відсканувавши QR-код прямо з трамвая, будь-хто може особисто долучитися до такої підтримки, зробивши фінансовий внесок на спецрахунок посольства України.

За словами ініціаторів проєкту, зовнішній вигляд трамвая є результатом роботи графічного дизайнера з харківської компанії "Студія Графпром" Марії Нозарян. Унікальний дизайн безпосередньо пов’язаний з мистецькою спадщиною Георгія Нарбута, який більше 100 років тому працював над брендуванням Української держави, використовуючи національні візуальні елементи.

"Український" трамвай курсуватиме три місяці на маршруті 42, який стартує від центральної вулиці Рінгштрассе.

У планах активістів реалізувати цю ідею також в інших європейських столицях. Наразі вже є домовленість з Вільнюсом та Ригою, ідуть переговори із Стокгольмом.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні