Імена жінок, власниці яких розбивають сім'ї

0
Імена жінок, власниці яких розбивають сім'ї
Астрологи, які прицільно вивчають вплив імені людини на її долю, визначили п'ятірку жіночих імен, власниці яких найчастіше стають розлучницями. Вони відбивають чоловіків з різних причин: власного нещастя, відсутності жіночої солідарності, наполегливості тощо, пише Апостроф.

Галина
Галині часто не щастить в особистому житті, попри всі намагання влаштувати його. Тому у відчаї вона вирішує довго не шукати, а запозичити частинку щастя у чужій родині. На думку Галини, краще зустрічатися з чоловіком, який уже мав чималий досвід у стосунках, і тому з ним має бути простіше знайти спільну мову.

Наталя
Наталям завжди подобаються набагато старші чоловіки, а такі зазвичай майже всі одружені. Водночас Наталі вірять у кохання, яке здолає будь-які перешкоди, зокрема штамп у паспорті. Вони можуть відбити чужого чоловіка не зі зла, а лише намагаючись влаштувати собі щасливе життя.

Віра
Віра - це натура прямолінійна й сильна. Така жінка не буде довго думати про почуття інших, адже якщо їй хтось сподобався, то він має належати винятково Вірі. Вона зробить усе можливе, аби закохати в себе навіть одруженого чоловіка.

Юлія
Грайливі й веселі Юлі беруть від життя все. Вони не надто багато думають над тим, які наслідки може мати їхній роман з одруженим чоловіком, адже живуть за принципом "тут і зараз". Нерідко Юлії влаштовують інтриги, аби спокусити чоловіка, якого вони вподобали.

Катерина
Катерини обирають для себе лише найкраще, і якщо якщо її погляд зупинився на якомусь чоловіу, його доля вже вирішена - є у нього обручка на пальці чи ні. Однак найчастіше Каті лише граються чоловіками, допоки їм це не набридне. Тому краще остерігатися таких "хижачок".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні