Захисник «Азовсталі» вперше після звільнення з полону звернувся до українців

0
Захисник «Азовсталі» вперше після звільнення з полону звернувся до українців
Дмитро Козацький з позивним Орест, чиї фото з Азовсталі облетіли увесь світ, публічно звернувся до українців після повернення з російського полону, пише НВ.

У своєму Instagram він опублікував фото аркуша з фразою: «Якщо (перекреслено) Коли ми повернемось».

«Фраза, яку ми постійно виправляли в розмовах одне з одним в полоні. Дякую всім за привітання, за слова підтримки. За чотири місяці я завжди був впевнений, що українці про нас не забувають і кричать на весь світ, навіть без зв‘язку і новин відчувалась підтримка найсміливішого, найкращого народу у світі.

Я щасливий, що нарешті можу обійняти своїх найрідніших і дякую всім, хто зробив цей обмін можливим. Найболючіше, що багато побратимів вже ніколи не побачать своїх сімей після російського теракту в Оленівці, однак ми маємо докласти зусилля, щоб ті хто там залишився, повернулися додому найближчим часом, тільки тоді я буду щасливий повною мірою. Я вдома — в Україні! Продовжуємо боротьбу далі», — написав він у своєму дописі.

До цієї публікації, крайній допис у профілі Козацького був датований 20 травня. Тоді він опублікував підбірку прощальних фото з Азовсталі й підписав їх: «Ну от і все. Дякую з прихисток Азовсталь — місце моєї смерті і мого життя».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні