В Україні знищили російського окупанта, який народився в Луцьку. ФОТО

0
В Україні знищили російського окупанта, який народився в Луцьку. ФОТО
На війні в Україні ліквідували російського лейтенанта Ігоря Бойчука із Когалима. Окупанти написали в некролозі, що він закінчив Тюменське вище військове училище, проте соцмережі свідчать, що загарбник насправді народився у Луцьку, пише Обозреватель.

На це звернув увагу волонтер, блогер-розслідувач Іраклій Комахідзе. Він показав фото та докази походження зрадника на сторінці у Facebook.

Так, 27-річний Бойчук приїхав вбивати українців у статусі командира інженерно-саперного батальйону 138-го ОМСБр (Кам'янка, Ленінградська область).

У соцмережах удалося знайти профіль знищеного окупанта під ім'ям Ігор Шевченко. Там він спілкувався зі знайомими українською мовою, а також зазначив, що навчався у школі села Варяж на Львівщині.

Як свідчать коментарі, у 2013 році він уже перебував у Когалимі, а у 2016 окупант-зрадник вже красувався у російській військовій формі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні