Стало відомо, чого боїться путін

0
Стало відомо, чого боїться путін
Путін вже щонайменше двічі заявив, що не допустить розпаду росії. Вочевидь диктатор боїться втрати влади і подальшого розпаду. Він бачить, що такі процеси починають потроху розвиватися, пише 24 канал.

Про це розповів керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко. За його словами, путін явно переживає, що ситуація може вийти з-під контролю. Однак все одно продовжує робити нелогічні кроки.

В регіонах можуть початися певні рухи
Росіяни негативно сприйняли звістку про мобілізацію. Все більше людей ставлять собі приблизно таке питання: «Якщо регулярна армія провалилася в Україні, то що зроблять ще 300 тисяч чи мільйон мобілізованих?».

На думку Мусієнка, в росіян можуть зростати протестні настрої. Зараз все йде типово для «житєлєй за парєбріком» – вийшли на мітинг, їх запакували, та й усе. Також цей протест проявляється у нецензурній лайці на російську владу у соцмережах. Однак були й повідомлення про кілька спроб підпалу військкоматів.

На цьому тлі відбуваються цікаві процеси серед муніципальних депутатів в деяких регіонах, які голосують за рішення про відставку путіна і звинувачення його у державній зраді. Нещодавно таке звернення зробили муніципальні депутати з республіки Марій Ел.

«Рух такий по регіонах йде. І путін вочевидь боїться. Він відчуває, що можуть бути зміни. Такі процеси можуть відбуватися в регіонах та окремих республіках», – зазначив Мусієнко.

Ще більших ризиків для нього створює спроба зробити додаткові регіональні батальйони. Все ж не варто відкидати сценарій, за яким регіон або республіка матиме свій озброєний батальйон. Вони можуть почати вимагати більше повноважень або ж взагалі спробувати отримати ширшу автономію чи незалежність.

Попри це, путін вирішив грати на повну. Він навіть готовий вивезти війська з Сирії, кинути Вірменію, пожертвувати іншими напрямками, щоб продовжувати війну. У такій ситуації він може втратити все.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні