Коли росія розвалиться повністю: названо рік

0
Коли росія розвалиться повністю: названо рік
Перемога України у війні не лише розвалить недоімперію. Але й дозволить іншим народам, які століттями перебувають в окупації під росією, звільнитися з ярма, пише 24 канал.

Про це розповів лідер Чеченської Республіки Ічкерія Ахмед Закаєв. За його словами, перемога України у війні не лише дозволить Чечні здобути незалежність, але й звільнить народи, які перебувають в колоніальній залежності від росії.

Коли розпадеться росія
Закаєв наголошує, що у 1992 році між суб'єктами росії був підписаний федеративний договір, який забезпечив розподіл влади у росії. Однак у 2002 році путін порушив ці норми. І станом на зараз усі республіки, області та краї перебувають в колоніальній залежності від кремля. Перемога України допоможе змінити цю ситуацію.

«Війна, яку путін програє, дасть можливість колоніальним народам звільнитися і створити свої держави чи сформувати інші асоційовані держави. Після перемоги України над російською армією такої держави як росія більше не буде», – наголошує Закаєв.

Лідер Ічкерії вважає, що війна в Україні та повний розпад росії завершаться вже до 2024 року. Однак він закликає обережно ставитися до прогнозів, адже такі ситуації непросто точно спрогнозувати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні