--> В Ізюмі закінчили ексгумацію – підняли 447 тіл. У декількох чоловіків ампутовані геніталії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Ізюмі закінчили ексгумацію – підняли 447 тіл. У декількох чоловіків ампутовані геніталії

0
В Ізюмі закінчили ексгумацію – підняли 447 тіл. У декількох чоловіків ампутовані геніталії
23 вересня у звільненому місті Ізюм Харківської області закінчили ексгумацію з масового поховання убитих окупантами мешканців – загалом підняли 447 тіл, серед яких є діти.

Про це пише УП з посиланням на голову Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, першого заступника начальника Головного слідчого управління Нацполіції Сергія Пантелеєва, голову Національної поліції України Ігоря Клименка.

"Ексгумація тіл із місця масового поховання в Ізюмі завершена. Роботи тривали тиждень безперервно. Із могил дістали 447 тіл загиблих. З них 215 жінок, 194 чоловіка, 5 дітей, а також 22 військовослужбовця. Крім того, виявили рештки 11 осіб, стать яких наразі неможливо визначити", - зазначив Клименко.

За словами Синєгубова, більшість загиблих мають ознаки насильницької смерті, а 30 – сліди катувань. Є тіла з мотузкою на шиї, зі зв'язаними руками, з поламаними кінцівками та з вогнепальними пораненнями. У декількох чоловіків ампутовані геніталії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні