--> Подружня пара під час сварки викинула собаку з вікна | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Подружня пара під час сварки викинула собаку з вікна

1
Подружня пара під час сварки викинула собаку з вікна
Жителька Пекіну під час сварки з чоловіком зіштовхнула лабрадора з вікна квартири на четвертому поверсі. Вчинок китаянки викликав масове обурення в країні, пише ТСН.

Під час сварки жінка спробувала виштовхнути лабрадора з вікна, але чоловік зупинив її, дозволивши собаці злізти з підвіконня.
Але жінка не зупинилася - друга спроба жінки виявилася успішною, і вона виштовхнула собаку з вікна. Собака приземлився на автомобіль внизу і сильно постраждав.

Собака лежала нерухомо на землі понад годину. Пара навіть не думала подивитись, що з собакою, поки господар автомобіля не попросив це зробити. Господар машини не вимагав жодної компенсації за пошкоджений автомобіль, але запропонував парі відвезти пораненусобаку до ветеринара, що вони й зробили. Собаку вилікували, зараз вона в нормальному стані.

Сусіду пари, на прізвище Ян вдалося зняти відео, яке стало вірусним, в якому можна побачити спробу жінки виштовхнути лабрадора з вікна. Тисячі глядачів відео написали до нього коментарі та засудили пару за жорстокість. Вони також похвалили сусідку та автовласника за їхню доброту. Ян вирішив поговорити з парою та приніс їм документи на усиновлення: "Я сказав їм, що вони не повинні більше тримати собаку".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
давайте ще із Зімбабве новин понаписуйте
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні