Коли мобілізовані росіяни з'являться в Україні

0
Коли мобілізовані росіяни з'являться в Україні
Росія планує перекинути до України 300 тисяч резервістів. Як заявив володимир путін, призову на військову службу підлягатимуть «передусім ті, хто проходив службу в лавах збройних сил, має певні військово-облікові спеціальності та відповідний досвід», пише ТСН.

Він не приховував, що рішення про мобілізацію продиктоване необхідністю зміцнити лінію бойового зіткнення між російськими та українськими військами, наголосивши на її довжині - понад тисячу кілометрів.

Чи зможе мобілізація допомогти росіянам виграти війну проти України - пояснив військовий експерт Олександр Коваленко.

«Ми розуміємо, що мобілізація взагалі не допоможе. Деякі підрозділи вони не триматимуть на території Росії для підготовки. Місяць чи два не достатньо, щоб підготувати військового, не те, що професійного. Вони використовуватимуть ті терміни, які проголосив Геннадій Зюганов - два тижні. Тобто ми їх можемо побачити наприкінці жовтня – початку листопада. Якісної складової ці підрозділи не матимуть, виключно кількістю. Це фактично буде фарш. Але найцікавіше інше – сьогодні на території України присутня велика кількість саме російських окупаційних підрозділів, які потребують від літа ротації. Не вистачає підрозділів та ресурсів для ротації», - сказав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні