--> Зеленський гарантує три речі росіянам, які здадуться в полон | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Зеленський гарантує три речі росіянам, які здадуться в полон

1
Зеленський гарантує три речі росіянам, які здадуться в полон
Здатись в український полон краще, ніж загинути під ударами нашої зброї, зазначив президент.

Президент Володимир Зеленський заявляє, що Україна гарантує російським військовим, які здадуться в полон, цивілізоване поводження, таємницю обставин здачі в полон і можливість не повертатися до Росії. Про це президент заявив у своєму вечірньому зверненні, повідомляє Главком.

«Здатись в український полон краще, ніж загинути під ударами нашої зброї, під абсолютно справедливими нашими ударами, бо Україна у цій війні захищається. Ми захищаємо найсвітліше – ми захищаємо своє життя, наших дітей, нашу свободу. А за що воює Росія? Кожен громадянин Росії знає, і нехай багато хто не визнає цього, але точно знає, що саме Росія несе зло», – заявив президент.

Він зазначив, що Україна гарантує кожному російському солдату, який здасться в полон, три речі.

«Перше: з вами звертатимуться цивілізовано відповідно до всіх конвенцій. Друге: ніхто не дізнається про обставини того, як ви здалися в полон, ніхто в Росії не дізнається, що ваша здача в полон була добровільною. І третє: якщо ви боятиметеся повертатися до Росії і самі не захочете обміну, ми знайдемо спосіб забезпечити і це. Україна зробить усе задля своєї перемоги. І кожен громадянин Росії має розуміти: жодні хитрощі окупантові не допоможуть. Я вам обіцяю», – підкреслив Зеленський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"можливість не повертатися до Росії"-а нам тут оте біосміття потрібне?!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні