--> Росія мобілізувала сліпого, напівглухого, онкохворого хірурга | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Росія мобілізувала сліпого, напівглухого, онкохворого хірурга

0
Росія мобілізувала сліпого, напівглухого, онкохворого хірурга
Тепер хірург командує взводом, оскільки у нього звання старшого лейтенанта медичної служби в запасі.

Заради мобілізації на війну проти України російське військове керівництво ніщо не може зупинити. Навіть факт фізичних недуг призовника. За повідомленням пропагандистських ЗМІ, у Росії мобілізували сліпого на одне око, напівглухого та онкохворого 59-річного хірурга, пише Главком.

Як повідомляє видання, житель Асбесту Свердловської області отримав повістку та був звільнений з роботи 22 вересня. Вже наступного ранку його відправили на військові збори у селище Волгоградської області.

Тепер хірург командує взводом, оскільки у нього звання старшого лейтенанта медичної служби в запасі. «Тато шокований, він навіть нічого не говорить, він у пригніченому стані, але намагається триматися і бути спокійним для того, щоб не засмучувати ні мене, ні маму, щоб ми не переживали. Він стриманий в емоціях, намагається їх ніяк не проявляти», – повідомила дочка хірурга журналістам.

Відомо, що у чоловіка діагностовано сечокам'яну хворобу, рак шкіри першої стадії, також він сліпий на одне око і нічого не бачить без окулярів. Крім того, у нього астигматизм, гіпертонічна хвороба і він погано чує.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні