--> До яких жіночих і чоловічих імен липнуть гроші | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

До яких жіночих і чоловічих імен липнуть гроші

0
До яких жіночих і чоловічих імен липнуть гроші
Астрологи назвали жіночі та чоловічі імена, які притягують до себе гроші як магнітом. Найчастіше ці люди дуже багаті і ні в чому собі не відмовляють, пише Уніан.

Які жіночі імена притягують гроші
Поліна. Експерти на перше місце поставили Поліну, адже у неї дуже сильний зв'язок з грошима. Найчастіше Поліни народжуються вже в заможних сім'ях, тому з дитинства звикають до шику і розкоші. Виростаючи, вони намагаються зберегти комфорт, який їм давали батьки. Це розумні дівчатка, які домагаються великих висот.

Оксана. На думку експертів, Оксани - це незалежні, сильні і працьовиті жінки. Якщо вони чогось дуже хочуть, то підуть і зароблять на це грошей. У професії їм немає рівних, як і в багатьох інших сферах їхньої життєдіяльності. Вони притягують до себе гроші як магніт.

Тетяна. Ці дами - природжені лідери. З дитинства вони мріють жити на широку ногу, багато подорожувати, носити діаманти та інше. Це ім'я приносить жінкам не тільки багатство, а й неймовірний успіх. Особливо, якщо з народження називати їх саме Тетянами, а не Танями.

Діана. Ім'я Діана в перекладі з давньогрецької означає "божественна". Значення її імені говорить вже саме за себе. Ці дівчата обожнюють розкіш, тому готові на все заради свого комфорту. Так вони і домагаються неймовірного успіху в роботі, і користуються популярністю серед сильної половини людства. До слова, саме Діанам чоловіки найчастіше дарують дорогі подарунки.

Світлана. Щоб не сталося в житті Світлан, нічого не зможе збити їх з наміченого шляху. Вони обов'язково доб'ються поставлених цілей. Крім того, Світланам найчастіше щастить на заможних родичів, які можуть залишити їм спадщину.

Які чоловічі імена притягують гроші
Захар. Енергетика даного імені дозволяє його носію домагатися успіху в житті. Захари наділені завзятістю, харизмою, цілеспрямованістю та іншими якостями, що дозволяють їм заробляти багато грошей.

Кирило. Ім'я Кирило перекладається як "пан". Значення його імені вже говорить саме за себе. Найчастіше вони стають тими людьми, які керують іншими. Серед них багато великих начальників.

Руслан. У перекладі ім'я Руслан позначає "лев". Тобто він цар звірів, а це вже багато про що говорить. За життя вони ведуть за собою велику кількість людей. Руслани не бояться брати на себе відповідальність і приймати серйозні рішення.

Віктор. Віктори - це переможці. Вони природжені лідери. За яку б справу вони не взялися, обов'язково доб'ються успіху. Їхнє его тішить не тільки слава і популярність, але і гроші, які вони з легкістю можуть заробити.

Роман. Серед Романів занадто багато педантів, які з усією серйозністю підходять до будь-якої справи. Вони постійно щось вивчають, над чимось думають. Вони готові на будь-які ризики, щоб отримати бажане.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні