На росії введуть воєнний стан

0
На росії введуть воєнний стан
На росії обговорюють можливість введення воєнного стану і заборони виїзду чоловіків за кордон. Звернення путіна 30 вересня буде проведено за аналогією з 2014 роком, коли рашисти незаконно анексували Крим. Це означає, що потім має бути підписання «договору» про «приєднання» цих територій.

Також зараз у Кремлі обговорюється можливість введення воєнного стану. Це станеться в тому випадку, якщо Україна продовжить атакувати так звані «приєднані території», тобто окуповані РФ території України, на яких будуть сфабриковані «референдуми» про приєднання до Росії, пише Форпост.

А от масовий виїзд чоловіків за кордон не аби як лякає владу рф. Заборону на виїзд із росії чоловіків, які підлягають призову, може бути оголошено ще до звернення путіна. У такому разі можуть бути впроваджені виїзні візи.

За словами першого джерела, найімовірніша дата введення заборони — 28 вересня. Друге джерело каже, що це станеться після «референдумів», які проводять у самопроголошених «ДНР», «ЛНР» і на окупованих територіях Херсонської та Запорізької областей. Вони завершаться ввечері 27 вересня.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні