Українців попередили про страшну та виснажливу війну

1
Українців попередили про страшну та виснажливу війну
Попри пияцтво, корупцію, низьку мотивованість, погане забезпечення та інші слабкі сторони російської армії, мобілізація все одно матиме ефект, пише НВ.

«До нас заїжджають до мільйона ворогів. Ця війна буде довгою, страшною і виснажливою, тому що це війна ресурсів, і в нас їх об'єктивно менше. Війна буде довгою і страшною, але народною і переможною, тому готуйтесь. Ви маєте зробити конкретні речі: повинні вміти користуватися зброєю, розуміти як накласти джгут, розуміти медицину <на рівні надання> першої медичної допомоги, повинні <володіти> базовими тактичними навичками», — радить Берлінська.

Берлінська наголошує на необхідності правдивої комунікації української влади з народом. На її думку, це допоможе усім як слід підготуватися до нових загроз, що постануть перед українцями вже у найближчі місяці.

На її думку, людям мають пояснити, що в цій ситуації включитись у боротьбу має кожен: «Не можна сидіти і чекати, поки переможе ЗСУ, тому що на таких масштабах і на таких цифрах, долучитись має кожна людина. Починаючи від старшокласників і студентів, які мають розуміти, як коригувати вогонь з дрона по російському танку і закінчуючи людьми передпенсійного віку, які можуть передавати по мобільному <телефону> координати для ураження нашим <військовим>. Війна набуває народного масштабу».

Берлінська вважає, що в прогнозах майбутнього розвитку подій не варто опиратись на заяви політиків чи експертів, оскільки, за її словами, ті, хто прогнозував захоплення України за три дні, зараз стверджують, що у Росії все погано.

«Як на мене, не варто опиратись на прогнози західних експертів, тому що не вони будуть гинути на цій війні, не їхні діти. Вони дивляться війну онлайн. Тільки українці відчувають цю війну безпосередньо на своїх життях, ракетних та артилерійських ударах», — наголосила військова.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Про який мільйон ворогів вона "чеше"? І взагалі хто вона така що робить такі заяви?!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні