Чому в деяких областях України поменшало повітряних тривог

0
Чому в деяких областях України поменшало повітряних тривог
Повітряні сили констатують, що росія останніми днями знизила кількість ракетних ударів по Україні в результаті чого повітряні тривоги по всій території країни лунають рідше, пише Українська Правда.

Проте рф наростила присутність безпілотників у повітряному просторі над Україною, повідомив речник командування Повітряних сил Юрій Ігнат.

За словами Ігната, противник став рідше використовувати дорогі крилаті ракети і частіше атакувати територію України дронами-камікадзе, які отримав від Ірану. Українські Сили оборони вчаться їм ефективно протистояти.

На думку речника Повітряних сил, чотирма транспортними Іл-76 з Ірану до рф було можливо поставлено кілька сотень ударних дронів.

«Збройні сили України зіткнулися з новим викликом. Останніми днями Харківщина, Одещина та Миколаївщина зазнають нападів цих баражуючих боєприпасів.

(Для їхньої ліквідації) застосовуються всі види озброєння: і стрілецька зброя, і кулемети, і зенітні установки, і зенітні ракети, перспективно застосовувати і засоби РЕБ.

Усі методи зараз вивчаються, щоб більш ефективно відпрацьовувати по цих БПЛА.

8 із 10 серед перших (запущених ворогом) були збиті, противник це врахував і використовує нові тактичні прийоми, але й ми відпрацьовуємо прийоми протидії. Загроза є, але ціль збивається», - сказав Ігнат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні