--> На війні загинуло два волинянина. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На війні загинуло два волинянина. ФОТО

0
На війні загинуло два волинянина. ФОТО
На війні загинув 58-річний лучанин Анатолій Панасюк, повідомив мер Луцька Ігор Поліщук.

Чоловік був призваний на військову службу по мобілізації 5 квітня 2022 року на посаду навідника механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти військової частини.

Солдат Анатолій Панасюк загинув 24 вересня під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України поблизу населеного пункту Бахмут Донецької області.

Також стало відомо про загибель 48-річного солдата Віталія Миронюка. Чоловік був жителем села Заліси Заболоттівської громади, повідомили у Заболоттівській територіальній громаді.

Чоловік був призваний на військову службу 06 березня 2022 року. Служив у 68 окремій єгерській бригаді.

«Щирий син України загинув 20 червня 2022 року в районі населеного пункту Новомайорське Донецької області під час виконання бойового завдання із захисту Батьківщини внаслідок мінометного обстрілу», - йдеться у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні