--> «Танки росії будуть у Дніпрі та Києві»: за якої умови це може статися | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Танки росії будуть у Дніпрі та Києві»: за якої умови це може статися

0
«Танки росії будуть у Дніпрі та Києві»: за якої умови це може статися
Україна захищатиме свою територію, незважаючи на наявність у росії ядерної зброї, оскільки існує ризик повністю втратити країну. Про це заявив радник глави офісу президента Михайло Подоляк, пише Ліга.Новини.

За його словами, росія обстрілює українські міста крилатими ракетами, руйнує цивільну інфраструктуру та масово вбиває цивільних.

Він зазначив, що Україна використовує конвенційну зброю, а наявність у росії ядерної зброї не має бути перешкодою у захисті своєї території.

Подоляк вважає, що якщо Україна припинить захищатись, що в якийсь момент окупанти заїдуть на танках у Дніпро та Київ, оголосивши ці міста росією.

«Так ми можемо повністю втратити Україну. Ескалації немає, є Україна, яка має право захищати свою територію. Ми хочемо відновити світ, для цього потрібна підтримка звичайним озброєнням», – сказав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні