На війні загинув вчитель з Волині. ФОТО

0
На війні загинув вчитель з Волині. ФОТО
На війні загинув житель селища Комарово Маневицької громади Руслан Іванович Будь, повідомив голова Маневицької селищної ради Олександр Гарилюк.

«Досвідчений вчитель давав учням грунтовні знання, безмежно любив свого синочка Іванка, тішився успіхами своєї донечки Лілі, яка стала студенткою. Спільно з коханою дружиною ( до речі теж педагог, керівник опорного навчального закладу) збудували гарний дім, створили чудовий затишок на своєму обійсті. А ще любив маму, якій 86 років, яка дала життя одинадцяти дітям. Прийміть, дорогі, щирі співчуття, глибоку шану та вдячність за героїзм, жертовність люблячого сина, коханого чоловіка, такого рідного татуся. Вчителю, Герою слава!», - йдеться у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні